Houten letter t kind Playshoes

Houten letter t kind Playshoes
€ 3,59
Ontdek de houten letter T voor kinderen Playshoes, het perfecte speelgoed voor nieuwsgierige kleintjes van Playshoes. Ideaal voor junioren!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 10 of 12 dagen

Beschrijving

Houten letter t kind Playshoes

De houten letter T voor kinderen Playshoes is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar leuk en leerzaam speelgoed voor hun kind junior. Gemaakt door het beroemde merk Playshoes, is deze houten letter ontworpen om kinderen te helpen het alfabet te leren terwijl ze plezier hebben.

Gemaakt van hoogwaardig hout, is deze houten letter T niet alleen sterk en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Hij is perfect voor nieuwsgierige vingertjes die graag hun omgeving aanraken en verkennen. Ouders kunnen gerust zijn dat hun kind met veilig, niet-giftig speelgoed speelt.

De vorm en grootte van deze houten letter is speciaal ontworpen voor kinderhanden, zodat ze hem gemakkelijk kunnen hanteren en hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen. Houten letters zijn ook een geweldige manier om kinderen te helpen hun oog-handcoördinatie en hun herkenning van vormen en kleuren te verbeteren.

Of het nu voor een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of gewoon om het leren thuis aan te moedigen is, deze houten letter T voor kinderen Playshoes is een perfecte keuze. Hij is ook veelzijdig en kan worden gebruikt om de slaapkamer van een kind te versieren of om leuke woorden en zinnen te maken.

Als ouders weten we op point hoe belangrijk het is om de verbeelding en creativiteit van onze kinderen te stimuleren. Daarom is deze houten letter T een geweldige aanvulling op de speelgoedcollectie van je kind. Het kan worden gebruikt voor het maken van verhalen, rollenspellen en zelfs leeractiviteiten zoals het vormen van woorden en zinnen.

Kortom, de houten letter T Playshoes is niet alleen leuk speelgoed, maar ook een waardevol educatief hulpmiddel voor jonge kinderen. Hij is gemaakt van veilige, duurzame materialen en biedt talloze mogelijkheden om de ontwikkeling en creativiteit van je kind te stimuleren. Geef het nu aan ze en zie hoe ze leren terwijl ze plezier hebben!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-421
Kleur paars
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1