Houten letter i kind Playshoes

Houten letter i kind Playshoes
€ 3,59
Ontdek onze houten Letter I voor kinderen Playshoes, het ideale educatieve accessoire om je Junior spelenderwijs kennis te laten maken met het alfabet!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter i kind Playshoes

Op zoek naar een unieke en leuke manier om je kind het alfabet te leren? Kijk dan eens naar onze houten letter I kind Playshoes van Playshoes! Deze houten letter is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en is zowel leerzaam als leuk.

Deze I-letter is gemaakt van hoogwaardig hout en is sterk en duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor jonge kinderen. De randen zijn glad en veilig, zodat kleine handjes hem veilig kunnen hanteren.

De houten letter I is ook een geweldig hulpmiddel om je kind te helpen zijn lees- en schrijfvaardigheid te ontwikkelen. Dankzij het speelse, kleurrijke ontwerp zal je kind plezier beleven aan het leren van de letters en het vormen van woorden. Het kan ook de verbeelding en creativiteit van je kind stimuleren door ze hun eigen verhalen te laten maken met de letter I als hoofdpersoon.

Deze houten letter is niet alleen leuk en leerzaam, maar kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaapkamer van je kind. Hij kan aan de muur worden gehangen of gewoon op een plank worden gezet en zal een vleugje fantasie en persoonlijkheid aan de kamer toevoegen.

Laat je kind plezier beleven aan het leren met onze houten Letter I kind Playshoes. Een perfect cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon om je kind te belonen voor zijn vooruitgang in lezen en schrijven. Geef je kind een educatief stuk speelgoed dat urenlang plezier en leerplezier zal bieden. Bestel nu!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-409
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1