Houten letter u kind Playshoes

Houten letter u kind Playshoes
€ 3,59
Prikkel de verbeelding van je kleine ontdekkingsreiziger met de houten letter U van Playshoes, een veilige, kwaliteitsvolle keuze voor junioren!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter u kind Playshoes

Ontdek de U houten letter voor kinderen van Playshoes, perfect voor ontluikende ontdekkingsreizigers! Deze houten letter is met zorg en aandacht gemaakt en is een leuke en leerzame toevoeging aan de slaapkamer van je kind. Met zijn kleurrijke en leuke ontwerp stimuleert hij de verbeelding en creativiteit van je kind terwijl hij het alfabet leert kennen.

Het hout dat voor deze letter is gebruikt, is van de hoogste kwaliteit en garandeert duurzaamheid en stevigheid. Bovendien heeft hij precies het juiste formaat voor kleine handjes, zodat je kind hem gemakkelijk en veilig kan hanteren. Dankzij het lichte gewicht kan hij ook overal in huis worden verplaatst en gebruikt.

Deze houten letter U is ook een uitstekend leermiddel om je kind te helpen het alfabet te leren en letters te herkennen. Door deze houten letter in hun spelletjes te gebruiken, kunnen ze plezier hebben terwijl ze leren, waardoor het een ideaal cadeau is voor kinderen van junior.

Het merk Playshoes staat bekend om zijn kwaliteit en betrokkenheid bij kinderen. Al hun producten zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften en wensen van kinderen en aan de hoogste veiligheidsnormen. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze houten U-letter voor kinderen niet alleen leuk is, maar ook veilig voor je kind.

Geef je kind een houten letter U Playshoes en kijk hoe ze plezier hebben en tegelijkertijd leren! Het kan zelfs hun nieuwe lievelingsletter worden! Bestel nu en geef je kind leuk en leerzaam speelgoed dat jaren meegaat.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-422
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1