Houten kinderbrief Playshoes

Houten kinderbrief Playshoes
€ 3,59
Ontdek de houten letter D voor kinderen Playshoes, een leuk en leerzaam product voor jongeren. Kleurrijk en aantrekkelijk, het stimuleert de verbeelding!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten kinderbrief Playshoes

De houten letter D voor kinderen Playshoes is zowel leuk als leerzaam voor jonge kinderen. Met zijn kleurrijke, aantrekkelijke ontwerp is deze houten letter perfect om de slaapkamer van je kind te versieren of om het alfabet te leren. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze houten kwaliteitsletter ontworpen voor kinderen van junior.

De houten letter D is een geweldige manier voor je kind om plezier te hebben terwijl het leert. Hij kan worden gebruikt om woorden te vormen of om de verschillende letters van het alfabet te herkennen. Gemaakt van sterk, duurzaam hout, is deze letter ontworpen om de dagelijkse slijtage van kinderen te weerstaan. Hij is ook licht van gewicht en makkelijk te hanteren, waardoor het perfect speelgoed is voor kleine handjes.

De houten letter D kind Playshoes is niet alleen leuk speelgoed, het kan ook gebruikt worden om de cognitieve en motorische vaardigheden van je kind te ontwikkelen. Door met deze letter te spelen, leert je kind letters herkennen en ze te associëren met de klanken waar ze voor staan. Het kan ook helpen om de hand-oogcoördinatie en behendigheid te versterken.

De veiligheid van je kind is onze prioriteit bij Playshoes. Daarom is deze houten letter gemaakt van niet-giftige, milieuvriendelijke materialen. Bovendien voldoet hij aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je kind hem in alle veiligheid kan gebruiken.

De houten letter D kind Playshoes is niet alleen leuk en leerzaam speelgoed, maar ook een charmant decoratief object voor de slaapkamer van je kind. Hij kan op zichzelf worden gebruikt of worden gecombineerd metautres letters om woorden of zinnen te vormen. Het zal een uniek, persoonlijk tintje geven aan de slaapkamerinrichting van je kind.

Kortom, de Houten Letter D Kind Playshoes is een veelzijdig product dat plezier en leren combineert voor jonge kinderen. Het is gemaakt door het vertrouwde merk Playshoes en is ontworpen om lang mee te gaan en de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Geef je kind leuk en leerzaam speelgoed met de houten letter D van Playshoes.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-404
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1