Houten letter j kind Playshoes

Houten letter j kind Playshoes
€ 3,59
Versier de slaapkamer van je kind in stijl met de houten letter "J" Playshoes. Een must-have voor jongeren!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter j kind Playshoes

De houten "J" letter voor kinderen Playshoes is een ideaal decoratief accessoire voor de slaapkamer van je kind. Deze houten letter is gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes en is perfect om een persoonlijk tintje te geven aan de slaapkamerdecoratie van je kind junior.

Deze houten letter is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook erg praktisch. Hij kan namelijk worden gebruikt om je kind de letters van het alfabet te leren herkennen en is tegelijkertijd een leuk en speels decoratief element.

Deze letter is gemaakt van hoogwaardig hout en is zowel stevig als licht van gewicht. Hij kan gemakkelijk aan de muur worden gehangen of op een plank worden gezet dankzij de haakjes aan de achterkant. Bovendien zal het kleurrijke, kinderlijke ontwerp zeker in de smaak vallen bij je kleintje.

Deze houten letter is ook een ideaal cadeau voor een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid. Je kunt hem personaliseren door de kleur en de grootte van de letter te kiezen, waardoor het een uniek en origineel cadeau wordt.

Geef je kind een leuk en origineel decoratief element met de houten "J" kinderletter Playshoes. Het zal niet alleen een vleugje eigenzinnigheid toevoegen aan de slaapkamer van je kind junior, maar het zal ze ook laten leren terwijl ze plezier hebben. Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop om een unieke, persoonlijke decoratie voor je kind te maken.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-410
Kleur paars
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1