Houten letter y kind Playshoes

Houten letter y kind Playshoes
€ 3,59
Ontdek de houten letter Y voor kinderen Playshoes, een educatief en leuk spel voor junioren die hun alfabet leren herkennen. Gemaakt door Playshoes.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter y kind Playshoes

De Y houten kinderletter Playshoes is een leuke en leerzame manier voor jonge kinderen om hun letter te leren herkennen. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze letter speciaal ontworpen voor kinderen van junior. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en geschilderd in felle kleuren om de aandacht van kinderen te trekken.

Deze houten letter Y is niet alleen esthetisch mooi, maar ook praktisch om kinderen te helpen hun fijne motoriek en oog-handcoördinatie te ontwikkelen. Ze kunnen de letter gebruiken als legpuzzel om hem in het bijbehorende vakje te leggen, of om woorden te maken door hem te combineren metautres letters van het alfabet.

Naast een educatief hulpmiddel is deze houten letter Y ook een uitstekend decoratief accessoire voor de kinderkamer. Je kunt hem aan de muur hangen of op een plank zetten om een leuke, persoonlijke toets te geven aan de speel- of werkruimte van je kind.

Het merk Playshoes staat bekend om zijn hoogwaardige, kindvriendelijke producten. Deze houten letter Y is geen uitzondering, duurzaam en slijtvast voor dagelijks gebruik door nieuwsgierige kleine handjes.

Geef je kind de kans om te leren terwijl het plezier heeft met de houten letter Y Playshoes. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon om het leren thuis aan te moedigen. Voeg deze houten letter vandaag nog toe aan de collectie speelgoed en decoraties van je kind!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-426
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1