Houten letter r kind Playshoes

Houten letter r kind Playshoes
€ 3,59
Ontdek de houten R kinderletter van Playshoes, een must-have accessoire voor junioren! Deze houten letter is met zorg gemaakt en is een must-have.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter r kind Playshoes

De houten R kinderletter van Playshoes is een must-have voor kleintjes! Deze houten letter is met zorg en precisie gemaakt en is niet alleen een mooie decoratie voor de slaapkamer van je kind, maar ook een geweldige manier om te leren en plezier te hebben.

Ontworpen voor kinderen van junior jaar, is deze houten letter gemakkelijk te hanteren en te gebruiken. Het formaat en gewicht zijn geschikt voor kleine handen, zodat je kind het gemakkelijk kan oppakken en verplaatsen. Hij is ook licht en stevig, voor maximale veiligheid voor je kind.

Dankzij het kleurrijke, speelse ontwerp is deze houten letter R een lust voor het oog van kinderen. Hij is perfect om hun creativiteit te ontwikkelen, zodat ze hem kunnen versieren met verf of stickers, of gebruiken om hun voornaam op te schrijven. Bovendien kan hij ook worden gebruikt als educatief hulpmiddel om letters en woorden te leren.

De R houten kinderletter van Playshoes is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij praktisch is voor dagelijks gebruik.

Geef je kind de houten letter R van Playshoes en laat ze hun fantasie verkennen terwijl ze op een leuke manier leren. Het is ook een origineel cadeau-idee voor verjaardagen, vakanties of eender welke autres speciale gelegenheid. Bestel het nu en voeg een vleugje fantasie en leren toe aan de slaapkamer van je kind!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-419
Kleur paars
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1