Houten letter e kind Playshoes

Houten letter e kind Playshoes
€ 3,59
Leer het alfabet in stijl met de houten letter E Playshoes, leuk educatief speelgoed voor junioren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter e kind Playshoes

Deze houten letter E voor kinderen van Playshoes is een leuk en leerzaam accessoire dat perfect is voor jonge kinderen. Deze houten letter is speciaal ontworpen voor junioren en is zowel leuk als leerzaam. Kinderen kunnen de letter E leren herkennen terwijl ze plezier hebben dankzij het kleurrijke, aantrekkelijke ontwerp.

Gemaakt van massief hout van hoge kwaliteit, is deze letter niet alleen duurzaam maar ook veilig voor kinderen. Hij is zorgvuldig ontworpen zodat kinderen hem gemakkelijk kunnen hanteren en vasthouden.

Deze houten letter E is ook een geweldige manier om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren. Ze leren de letter niet alleen herkennen, maar kunnen ook verhalen en spelletjes bedenken met de letter als personage of accessoire.

Of je nu thuis speelt of op school, dit houten letter E kind van Playshoes is een leuke en leerzame aanvulling op elke speelgoedcollectie. Het kan ook worden gebruikt om de slaapkamer van een kind te versieren, waardoor het een leuk, persoonlijk tintje krijgt.

Geef je kind leuk en leerzaam speelgoed met deze houten letter E van Playshoes. Met zijn hoge kwaliteit en aantrekkelijke ontwerp zal het zeker gewaardeerd worden door zowel kinderen als ouders. Voeg het nu toe aan je winkelmandje en geef je kind een leuke en onderhoudende leerervaring.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-405
Kleur paars
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1