Houten letter q kind Playshoes

Houten letter q kind Playshoes
€ 3,59
Geef de slaapkamer van je kind een persoonlijk tintje met de houten letter Q Playshoes, het perfecte decoratieve accessoire voor de junior in jou!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter q kind Playshoes

De houten Q kinderletter Playshoes is de perfecte decoratieve accessoire voor de slaapkamer van je kind. Deze letter is gemaakt door Playshoes en is speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Het is de perfecte combinatie van plezier en educatie voor je kind.

Deze houten letter Q is ideaal om je kind te helpen bij het leren en herkennen van de letters van het alfabet. Het is ook een geweldige manier om een vleugje persoonlijkheid en kleur toe te voegen aan de slaapkamerinrichting van je kind. Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze houten letter duurzaam en slijtvast, waardoor het een geweldige keuze is voor langdurige decoratie.

Met zijn leuke, kleurrijke ontwerp zal deze houten Q-letter je kind zeker bekoren. Hij kan worden gebruikt als muurdecoratie of op een plank worden geplaatst, wat veel flexibiliteit biedt bij het inrichten van de slaapkamer van je kind. Bovendien is hij licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, zodat je kind hem kan verplaatsen en gebruiken zoals hij wil.

Vervaardigd door Playshoes, een toonaangevend merk gespecialiseerd in kinderproducten, kun je er zeker van zijn dat deze houten letter veilig is en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Hij is ook geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een ideaal cadeau is voor verjaardagen, vakanties of andere speciale gelegenheden.

Kortom, de houten Q kinderletter Playshoes is een leuke, leerzame en veilige decoratieve accessoire voor de slaapkamer van je kind. Voeg hem vandaag nog toe aan de slaapkamerinrichting van je kind en kijk hoe hun gezichten oplichten van plezier als ze hun nieuwe favoriete letter ontdekken.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-418
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1