Houten letter voor kinderen Playshoes

Houten letter voor kinderen Playshoes
€ 3,59
Versier de slaapkamer van je kind in stijl met de houten letter A Playshoes. Perfect voor kinderen van alle leeftijden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter voor kinderen Playshoes

De houten letter A kind Playshoes is de perfecte keuze voor jonge kinderen. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze houten letter ontworpen om de verbeelding en creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. Met zijn A-vorm is hij perfect om de letters van het alfabet op een leuke manier te leren.

Deze houten letter is ideaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar in de categorie junior die beginnen met leren schrijven en lezen. Dankzij het formaat, dat geschikt is voor kleine handen, kunnen kinderen deze houten letter gemakkelijk hanteren en neerzetten waar ze maar willen, op een plank, op hun bureau of zelfs op de deur van hun slaapkamer.

De kwaliteit van dit product is ook een sterk punt point. Deze letter is gemaakt van hoogwaardig hout en is sterk en duurzaam, dus je kind zal er jaren plezier van hebben. Bovendien is hij geverfd in niet-giftige kleuren, zodat de veiligheid van je kind gegarandeerd is als hij ermee speelt.

Deze houten letter A kind Playshoes kan ook gebruikt worden als decoratie in de slaapkamer van je kind. Het brengt een vleugje originaliteit en fantasie in elke kamer. Bovendien kan hij worden gecombineerd metautres letters van het alfabet om de woorden te vormen die je kind na aan het hart liggen: nom ofautres.

Al met al is de houten letter A voor kinderen Playshoes een ideale keuze voor jonge kinderen. Het biedt tal van speelse mogelijkheden en is bovendien een origineel decoratief object van hoge kwaliteit. Geef je kind de kans om te leren en plezier te hebben met deze houten letter, die zeker hun speelhoek zal opfleuren.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-401
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1