Houten letter s kind Playshoes

Houten letter s kind Playshoes
€ 3,59
Geef je kind een vleugje persoonlijkheid met de houten letter S Playshoes, ontworpen voor junioren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter s kind Playshoes

De houten S kinderletter van Playshoes is ideaal voor kinderen van junior leeftijd. Deze houten letter is met zorg en precisie gemaakt en geeft een leuke en decoratieve toets aan de slaapkamer van je kind.

De bouwkwaliteit van deze houten letter is ongeëvenaard. Hij is gemaakt van massief hout en is stevig en resistent, waardoor hij een veilige keuze is voor kinderen die graag spelen en met hun spullen omgaan. Bovendien komt het gebruikte hout uit duurzame bronnen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

De houten letter S is perfect geschikt voor kinderhandjes. Hij is licht en gemakkelijk te hanteren, dus je kind kan er gemakkelijk mee spelen en hem verplaatsen. Bovendien maken het gladde oppervlak en de afgeronde hoeken het veilig speelgoed voor je kind.

Deze houten letter S is ook een geweldige manier om te leren en de creativiteit van je kind te stimuleren. Ze kunnen hem beschilderen, versieren of zelfs gebruiken om woorden en zinnen te vormen. Het is een geweldige manier om de fijne motoriek en verbeelding te ontwikkelen.

De houten letter S van Playshoes is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om lang mee te gaan. Het is ook heel veelzijdig en kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het versieren van de slaapkamer van een kind, een verjaardagsfeestje of zelfs voor een schoolproject.

Geef je kind speelgoed dat even leuk als duurzaam is met de houten letter S van Playshoes. Het zal je kind zeker bevallen en een vleugje fantasie en persoonlijkheid toevoegen aan hun kamer. Wacht niet langer en voeg hem toe aan je collectie houten speelgoed!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-420
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1