Houten letter b kind Playshoes

Houten letter b kind Playshoes
€ 3,59
Stimuleer de verbeelding van je kind met de houten letter B van Playshoes, een merk dat bekend staat om zijn leuke en educatieve aanpak vanaf jonge leeftijd.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter b kind Playshoes

De houten letter B voor kinderen Playshoes is een leuk en leerzaam product voor kinderen van junior. Gemaakt door het beroemde merk Playshoes, is deze houten letter perfect om de slaapkamer van je kind te versieren of om ze op een leuke manier het alfabet te leren.

Deze letter is gemaakt van hoogwaardig hout en is sterk en duurzaam. Hij is ook geschilderd in heldere, opvallende kleuren die de aandacht van je kind zullen trekken. Met zijn leuke, kinderlijke ontwerp is deze houten letter B een geweldige manier om je kind te helpen letters te leren herkennen en woorden te vormen.

Deze houten letter is ook een uitstekend hulpmiddel om de fijne motoriek van je kind te ontwikkelen. Door de letter te manipuleren en op verschillende plaatsen te zetten, verbetert je kind zijn coördinatie en behendigheid. Bovendien is deze houten letter licht van gewicht en makkelijk hanteerbaar voor kleine handjes.

Als cadeau of om de slaapkamer van je kind te versieren, is de houten letter B kind Playshoes een perfecte keuze. Hij kan ook gecombineerd worden metautres letters om de volledige nom of leuke woorden van je kind te vormen. Deze houten letter is een tijdloze decoratie die je kind nog jaren zal bijblijven.

Verwen je kind met deze houten B kinderletter Playshoes. Het zal een leuke en leerzame aanvulling zijn op hun collectie speelgoed en decoraties. Aarzel niet om deze houten letter nu aan je mandje toe te voegen en laat je kind het plezier ontdekken van leren terwijl het plezier heeft met Playshoes.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-402
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1