Houten letter n kind Playshoes

Houten letter n kind Playshoes
€ 3,59
Ontdek de houten letter N van Playshoes, een leuk en leerzaam accessoire voor jongeren. Verzamel hem met de autres letters Playshoes!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter n kind Playshoes

De N houten kinderletter Playshoes is een leuk en leerzaam accessoire voor jonge kinderen. Deze houten letter is gemaakt door Playshoes en is speciaal ontworpen voor kinderen van alle leeftijden, vooral junioren.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze houten letter zowel sterk als duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor kinderen die graag creatief en fantasierijk spelen. De vorm van de letter N is perfect om kinderen te leren hun nom te herkennen en te spellen, evenalsautres woorden en letters.

Deze houten letter is ook een geweldige manier om de verbeelding en fijne motoriek van kinderen te stimuleren. Kinderen kunnen de letter gebruiken om divers spelletjes te spelen, zoals bouwen, stapelen en woorden maken. Bovendien zorgen de felle, opvallende kleuren van de letter voor een leuke toevoeging aan elke kinderkamer.

Deze houten letter is niet alleen leuk speelgoed, maar kan ook worden gebruikt als decoratie in de kinderkamer. Hij kan aan de muur worden gehangen of op een plank worden geplaatst om een vleugje persoonlijkheid en eigenzinnigheid aan de ruimte toe te voegen.

Tot slot is deze houten N kinderletter Playshoes een uitstekend cadeau voor jonge kinderen. Het biedt niet alleen urenlang speel- en leerplezier, het is ook gemaakt van veilige, niet-giftige materialen, wat ouders gemoedsrust geeftesprit.

Geef je kind speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is met de N houten kinderletter Playshoes. Gemaakt door een vertrouwd merk, is deze houten letter een veilige en leuke keuze voor kinderen van alle leeftijden.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-415
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1