Houten letter k kind Playshoes

Houten letter k kind Playshoes
€ 3,59
Geef de slaapkamer van je kind een persoonlijk tintje met de houten letter K Playshoes. Een leuke en unieke toevoeging voor junioren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Houten letter k kind Playshoes

De houten K kinderletter Playshoes is een geweldige manier om een leuk, persoonlijk tintje aan de slaapkamer van je kind te geven. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze houten letter speciaal ontworpen voor kinderen van junior.

Hij is niet alleen heel schattig en kleurrijk, maar ook heel duurzaam dankzij de hoogwaardige houten constructie. Je kind zal er jarenlang plezier van hebben.

Deze houten letter K kan worden gebruikt om de deur van de slaapkamer of de muur van je kind te versieren of zelfs om de speelhoek te personaliseren. Het is ook een geweldige manier om je kind letters te leren herkennen en ze te associëren met hun klank.

Met zijn leuke, kinderlijke ontwerp is deze houten letter K het perfecte cadeau voor een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid. Het zal een vleugje fantasie en creativiteit toevoegen aan elke kamer in huis.

Wacht niet langer om je kind deze houten letter K van Playshoes te geven. Het zal een vleugje persoonlijkheid en originaliteit toevoegen aan hun kamer, terwijl het hun verbeelding en leervermogen stimuleert. Bestel nu en geef je kind een cadeau dat ze voor altijd zullen koesteren.

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 301001-411
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1