LEE Jeans voor Dames en Heren

Ontdek de collectie jeans LEE en modieuze en trendy kleding. Breed scala aan maten en modellen ✓ Levering rapide en gegarandeerd de beste prijs!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lee: Het modieuze denim merk

Het modemerk Lee, dat een referentie is in het ontwerpen en creëren van denim en vrijetijdskleding, bestaat al sinds 1889. De oprichter Henry David Lee begon zijn wereldimperium met de productie van overalls en jassen in Salina, Kansas. De zaken namen een hoge vlucht in de jaren 1900 met de introductie van overalls, vrijetijdskleding en jeans voor mannen. In 1996 werd de eerste Lee National Denim Day gehouden, waarbij het merk mensen vroeg het bedrag dat zij normaal aan jeans zouden uitgeven, te doneren aan een goed doel. Hoewel denim zeker zijn specialiteit is, heeft Lee zich gediversifieerd door het produceren van een dameskledinglijn met jurken, t-shirts en accessoires, alsmede een herenkledingcollectie met jassen, t-shirts en nog veel meer! Om meer te weten te komen over wat Lee te bieden heeft, kunt u een kijkje nemen in de sneakin.co.uk online shop.

Lee: het beheersen van de kunst van denim sinds 1889

Lee 101 is het jongere merk, afgeleid van het traditionele modemerk Lee. Dit high-end sublabel is, net als zijn voorganger, geïnspireerd op workwear-stijlen, maar met een slimme moderne twist en hoogwaardige afwerking. Verwacht trendy herenkleding waaronder overhemden, jeans en denim jacks.

Wij zijn er trots op dat wij bij Sneakin zo'n prestigieus modemerk mogen vertegenwoordigen, en de kleding uit hun stijlvolle collecties kan van jou zijn door simpelweg in onze online winkel te kijken. Om nieuwe jeans of andere kleding te vinden die u zeker nog jaren zult koesteren, hoeft u alleen maar even rond te kijken en uw bestelling te plaatsen. Uw aankopen worden rechtstreeks naar u verzonden, dankzij onze snelle bezorgdienst. Zo makkelijk is het. Coole en originele jeans van Lee en Lee 101, nu op Sneakin!