T-shirt Lee Loose Logo Intuition

T-shirt Lee Loose Logo Intuition

Beginnend op: € 35,29

€ 28,23

-20%
Laat je intuïtie de vrije loop met het Lee Loose Logo Intuition T-shirt: een casual en trendy look van Lee.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Lee Loose Logo Intuition

Het Lee Loose Logo Intuition T-shirt is de perfecte keuze voor een casual en trendy look. Gemaakt door het beroemde merk Lee, is dit T-shirt zowel comfortabel als stijlvol.

Het ontwerp is eenvoudig maar effectief, met een groot "Lee" logo op de voorkant. De ronde hals en korte mouwen maken het perfect voor warme zomerdagen. De hoogwaardige katoenen stof voelt zacht en licht aan op de huid.

Het Lee Loose Logo Intuition T-shirt is veelzijdig en geschikt voor alle gelegenheden. Draag het met een jeans voor een casual maar stijlvolle look voor een dagje uit in de stad, of met een korte broek voor een casual vakantieoutfit. Je kunt het zelfs onder een jasje dragen voor een gekleder look.

Dit T-shirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook duurzaam. Het merk Lee staat bekend om zijn kwaliteit en zijn kleding is ontworpen om lang mee te gaan. Je zult dus jarenlang plezier hebben van dit T-shirt.

Het Lee Loose Logo Intuition T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle lichaamsvormen. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, gewoon in de wasmachine wassen op een lage temperatuur.

Verwen jezelf of een vriend of geliefde. Met zijn tijdloze ontwerp en superieure kwaliteit is dit T-shirt een perfecte aanvulling op elke garderobe. Bestel nu het Lee Loose Logo Intuition T-shirt en geniet van een coole, casual en gemakkelijke look.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112349094
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene