T-shirt Lee Drama

T-shirt Lee Drama

Beginnend op: € 35,29

€ 28,23

-20%
Het Lee Drama T-shirt: een must-have van Lee, voor een trendy, urban look. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Lee Drama

Het Lee Drama t-shirt is de perfecte keuze voor iedereen die graag een vleugje drama toevoegt aan zijn of haar alledaagse outfit. Gemaakt door het iconische merk Lee, is dit t-shirt zowel comfortabel als modieus.

Met zijn opvallende Lee logo en dramatische details voegt dit t-shirt een vleugje originaliteit toe aan elke outfit. Of je het nu draagt met een casual jeans of een nette rok, dit T-shirt zal de centrale point van je look zijn.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als duurzaam. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en daarom onmisbaar in je garderobe. Je zult het keer op keer kunnen dragen zonder dat het zijn vorm of kleur verliest.

Met zijn veelzijdige ontwerp en comfortabele pasvorm past dit T-shirt bij alle lichaamsvormen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten om perfect bij je figuur te passen.

Of je nu op zoek bent naar een t-shirt voor een casual dagje uit of een geklede avond, het Lee Drama t-shirt wordt je nieuwe beste vriend. Voeg een vleugje drama toe aan je garderobe met dit trendy en unieke t-shirt van Lee.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112349072
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene