Asics Gel-Venture tegen de beste prijs

Ontdek alle Asics Gel-Venture trainers op Sneakin ▻ Authorized Distributor. Asics Gel-Venture de hype en urban model niet te missen dit seizoen!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Asics GEL-VENTURE 7, een trail running schoen op zijn best

Dit is een hardloopschoen ontworpen voor trail running. Het is een veelzijdige optie voor trailrunners. Deze Asics schoen is ontworpen voor liefhebbers van het buitenleven en bevat GEL™ technologie demping om schokken op ruw terrein op te vangen.De GEL-technologie in de zool zorgt voor meer comfort en een lichter gevoel bij elke stap.

Deze versie helpt ook om efficiënt te bewegen op off-road oppervlakken met een innerlijke teller die stabiliteit en balans verbetert. De tussenzool helpt de impact te verminderen en verhoogt de rebound voor een dynamische respons, terwijl de ORTHOLITE™ binnenzool zorgt voor een extra laag demping onder de voet.

Asics GEL-VENTURE™ 180 de stadsschoen met een sportieve look

Door het ontwerp van de Gel-Venture 7 en de Gel-Quantum 180 te combineren, biedt deze trendy sneaker al het comfort dat je nodig hebt.

De Asics GEL-VENTURE™ 180 schoen combineert ontwerpdetails van de GEL-VENTURE™ 7 schoen met de geavanceerde structuur van de GEL-QUANTUM 180™ schoen, terwijl de ORTHOLITE™ tussenzool zorgt voor een extra laag demping onder de voet. De GEL-VENTURE™ 180 schoen biedt een flexibel gevoel en een veelzijdige look met geavanceerde prestatiecomponenten, waardoor het een aanbevolen keuze is voor de stedelijke avonturier.

Met zijn GEL-technologie geniet u van een soepel gevoel dankzij de gedempte en duurzame zool. Asics keert terug met deze sportieve sneaker, een fantastische mix van zijn Gel-Venture 7 en Gel-Quantum 180 modellen.