Basketbal Asics Gel-1090 tegen de beste prijs

De Asics Gel-1090 is een tijdloze klassieker geworden, passend bij alle stijlen. Een sneaker in verschillende kleuren, materialen en maten voor mannen en vrouwen. Ontdek onze ruime selectie Asics Sneakers tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Asics GEL-1090 loopschoenen

De 2003 GEL-1090 hardloopschoen is opnieuw ontworpen met een moderne twist, met behoud van de iconische ontwerpdetails. Deze schoen is geïnspireerd op het profiel van een motorfiets en is ontworpen om het concept van snelheid te benadrukken. Deze retro raceschoen is opnieuw uitgebracht met een vereenvoudigd bovenwerk, maar heeft zijn invloedrijke kenmerken behouden, zoals de tijgerklauwmarkeringen op de overlays van de tenen en de hiel.

Daarnaast zijn er vegen langs de tussenzool aangebracht, terwijl de hiel is voorzien van GEL™ dempingstechnologie voor extra comfort.

Op het gebied van hardlopen is de kernfunctionaliteit vernieuwd met verbeterd comfort en demping in de vorm van een tussenzool van EVA-schuim voor een energieker reactievermogen tussen de stappen door, en een intern hielcontrefort voor extra stabiliteit.

Een hardloopschoen die de sneaker must-have van het moment is geworden

Zoals vaak het geval is bij Asics, zijn hardloopschoenen en silhouetten zoals de Gel-Quantum 360, Asics Gel-Lyte III, en meer recent de Asics Gel-1090 afgeleid van hun oorspronkelijke gebruik (hardlopen), voor een meer straat en stedelijke usgae.

Met een breed scala aan ontwerpen en kleuren, zult u verwend worden met de keuze als het gaat om het vinden van de perfecte ASICS GEL-1090 voor u. Deze retroklassieker is opnieuw uitgebracht met een vereenvoudigde bovenstructuur, maar vertoont nog steeds veel van zijn oorspronkelijke kenmerken.

Vandaag de dag is de Asics Gel-1090 een hit bij vrouwen dankzij de goed gemaakte esthetiek. Zijn hardloop look, past perfect in de trend "dad shoes". Vrouwen zijn er gek op ;)

Het meest succesvolle model is de Asics Gel-1090 in ademend mesh gecombineerd met leren onderdelen. Het comfort is optimaal, en de materiaalmix perfect. De pastel-, wit- en goudkleuren verkopen zeer goed. De Asics Gel-190 sneaker heeft ook dit seizoen weer een typisch retro design en is nu klaar om de straat op te gaan.

De GEL-1090™ sneaker, die de erfenis van de GT-1000™ serie opnieuw uitvindt, keert terug met zijn oorspronkelijke loopstijl, terwijl de functionaliteit opnieuw wordt bekeken met verbeterd comfort en demping.

Bekijk de ASICS GEL-1090 ontwerpen en kleurstellingen en bestel online, of bekijk onze andere iconische ASICS SportStyle ontwerpen, waaronder de Asics Gel-Quantum 360, Asics Gel-Lyte III, Asics Japan S.