Dameslaarzen Palladium Pampa Hi Wild

Dameslaarzen Palladium Pampa Hi Wild
Beginnend op: € 90,75
Ontdek Palladium Pampa Hi Wild enkellaarsjes voor dames, voor een wilde en trendy stijl voor alle gelegenheden. Val op met Palladium.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Palladium Pampa Hi Wild

De Palladium Pampa Hi Wild enkellaarsjes voor dames zijn zowel elegant als slijtvast, perfect voor stedelijke avonturiers. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Palladium en combineren stijl en kwaliteit om een unieke look en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden.

Ontworpen voor vrouwen, zijn deze laarzen speciaal aangepast aan de vrouwelijke lichaamsvorm voor optimaal comfort. Hun elegante, moderne ontwerp is geïnspireerd op de militaire stijl, met een vleugje vrouwelijkheid dankzij subtiele details.

De buitenzool van gevulkaniseerd rubber biedt perfecte grip op alle oppervlakken, zowel in de stad als op het platteland. Hij is ook slijtvast, dus je kunt erop rekenen dat hij lang meegaat. Het waterbestendige canvas bovenwerk beschermt je voeten tegen de elementen en houdt je droog en warm, zelfs bij nat weer.

De Pampa Hi Wild enkellaarsjes hebben een zachte, comfortabele stoffen voering, zodat je voeten goed passen en je huid kan ademen. Bovendien hebben ze een uitneembare EVA binnenzool, voor optimale demping voor je voeten tijdens lange uren lopen.

Hun wilde en stedelijke look is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een wandeling door de stad, een berguitstapje of een avondje uit in de stad is. Ze zijn veelzijdig en kunnen aan elke outfit worden aangepast, zodat je er in elke situatie stijlvol uitziet.

Kortom, Palladium Pampa Hi Wild dameslaarzen zijn de perfecte keuze voor actieve, stijlvolle vrouwen. Met hun unieke ontwerp, onberispelijke kwaliteit en ongeëvenaarde comfort zullen ze snel een onmisbare garderobe worden. Vertrouw op Palladium om je te vergezellen op al je avonturen, wat de bestemming ook is.

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 99125-260-M
Kleur zand-m
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pampa