Dames muiltjes Kickers Esther

Dames muiltjes Kickers Esther

Beginnend op: € 79,66

€ 63,73

-20%
Kies voor de elegante stijl van Kickers Esther damesmuiltjes, ontworpen door het beroemde Franse merk. Comfortabel en trendy, ze zijn een vrouwelijke must-have.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 79,66

€ 63,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames muiltjes Kickers Esther

Muiltjes zijn een essentiële keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met Kickers Esther muiltjes voor dames hoef je het ene niet op te offeren voor het andere. Deze muiltjes van het iconische Franse merk Kickers combineren perfect de kwaliteit en het design die het merk al tientallen jaren beroemd maken.

Deze muiltjes zijn ontworpen voor vrouwen en zijn zowel elegant als comfortabel. Hun slanke, vrouwelijke silhouet wordt versterkt door de gebruikte kwaliteitsmaterialen, zoals soepel, slijtvast leer. Het merk Kickers heeft ook gedacht aan het comfort van je voeten door een gewatteerde binnenzool toe te voegen om schokken te absorberen en elke vorm van ongemak te voorkomen.

Kickers Esther muiltjes zijn ook heel veelzijdig. Of je ze nu draagt naar je werk, voor een avondje uit of voor een wandeling door de stad, ze passen perfect bij al je outfits. Je kunt ze combineren met een bloemetjesjurk voor een bohemienachtige look look, met een sigarettenbroek voor een chiquere stijl of met een jeans voor een casual outfit.

Als Frans merk biedt Kickersengage kwaliteitsproducten die met zorg en respect voor het milieu zijn ontworpen. Met de Esther muiltjes investeer je in een duurzaam paar schoenen dat je seizoen na seizoen zal bijblijven.

Wacht niet langer om een vleugje stijl en comfort aan je garderobe toe te voegen met Kickers Esther muiltjes voor dames. Of je nu op zoek bent naar een paar schoenen voor een drukke dag of een speciaal avondje uit, deze muiltjes zullen je overtuigen met hun kwaliteit en tijdloze ontwerp. Vertrouw op Kickers om elegantie te combineren met dagelijks comfort.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961600-50-20
Kleur kaki
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1