Derbie Kickers Daltrey Low

Derbie Kickers Daltrey Low

Beginnend op: € 119,99

€ 107,99

-10%
Een tijdloze stijl met de Derbie Kickers Daltrey Low, voor een elegante en casual look getekende Kickers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 119,99

€ 107,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Derbie Kickers Daltrey Low

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je garderobe met de Kickers Daltrey Low Derbies. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel elegant als praktisch, perfect voor elke gelegenheid.

Het klassieke, gestroomlijnde ontwerp van deze derbies maakt ze een veelzijdige keuze voor elke outfit. Of je nu een pak draagt voor een vergadering op kantoor, of een spijkerbroek voor een casual avondje uit, de Kickers Daltrey Low Derbies maken je look compleet met een vleugje verfijning.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zorgen deze schoenen de hele dag voor optimaal comfort. De zachte leren binnenzool vormt zich naar de vorm van je voet, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor een stevige en duurzame grip. Je kunt dus met vertrouwen lopen, zonder je zorgen te maken over uitglijden en vallen.

Maar het beste aan Kickers Daltrey Low Derbies is hun uitzonderlijke duurzaamheid. Deze schoenen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage en zijn een verstandige investering die jarenlang meegaat. Met hun onberispelijke bouwkwaliteit hoef je je niet snel zorgen te maken over vervanging.

Naast hun kwaliteit en duurzaamheid zijn deze derby's ook heel gemakkelijk te onderhouden. Een eenvoudige veeg met een spons is alles wat nodig is om ze weer te laten glanzen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor mensen met een drukke, actieve levensstijl.

En laten we de kenmerkende stijl van Kickers niet vergeten, waardoor deze schoenen een must-have zijn voor elke fashionista. Het iconische logo van het merk staat discreet op de zijkant en voegt een modern tintje toe aan deze klassieke derbies.

Kijk niet verder dan de Kickers Daltrey Low Derbies, de perfecte schoenen voor een elegante, casual stijl. Of je nu werkt, op een feestje bent of gewoon door de stad slentert, deze schoenen zullen je niet teleurstellen. Wacht dus niet langer en voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961120-60-114
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1