Kindertrainers Kickers Kickbloom

Kindertrainers Kickers Kickbloom

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

-36%
Ontdek de nieuwe Kickbloom kinderschoenen van het beroemde merk Kickers - comfortabel en trendy, perfect voor junioren!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Kickers Kickbloom

Kickers Kickbloom kinderschoenen zijn de nieuwste trend voor kleine voeten! Deze schoenen van het beroemde merk Kickers zijn perfect voor jonge kinderen. Met hun elegante design en superieure kwaliteit zijn deze sportschoenen ideaal voor de dagelijkse activiteiten van je kind.

Kickers staat bekend om zijn duurzame en comfortabele schoenen, en Kickbloom is daarop geen uitzondering. Met hun stevige rubberen zool en zachte leren bovenkant bieden deze sportschoenen optimale ondersteuning voor de groeiende voeten van je kind. Bovendien zorgen de elastische veters voor een perfecte pasvorm en een stevige grip.

Kickers Kickbloom is ontworpen voor kinderen van junior leeftijd, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor peuters die net beginnen te lopen of voor oudere kinderen die actief zijn en graag buiten spelen. Of je kind nu rent, springt of schommelt, deze sportschoenen geven ze het comfort en de stabiliteit die ze nodig hebben om onbeperkt plezier te hebben.

Deze sportschoenen zijn niet alleen praktisch en comfortabel, ze zijn ook erg stijlvol. Met hun trendy bloemenpatroon en iconische Kickers logo zijn Kickbloom een stijlvolle keuze om elke dag te dragen. Of het nu voor school, het park of een dagje uit met het gezin is, deze schoenen geven elke outfit een vleugje stijl.

Al met al zijn Kickers Kickbloom kinderschoenen een perfecte keuze voor ouders die kwaliteit, comfort en stijl belangrijk vinden. Met hun vertrouwde merk en modieuze ontwerp zijn deze schoenen een must-have voor opgroeiende kinderen. Geef je kind het beste met Kickbloom van Kickers.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960230-30-20
Kleur kickbloom kaki geen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1