Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbloom

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbloom

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

-36%
Ontdek onze schattige gympen voor babyjongens Kickers Kickbloom, voor een trendy en comfortabele stijl vanaf de eerste stapjes.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbloom

Ontdek de nieuwe Kickers Kickbloom gympen voor babyjongens, perfect om je kleine jongen te begeleiden bij zijn eerste stapjes! Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zorgvuldig ontworpen om comfort en stijl te combineren.

Deze gympen zijn ideaal voor peuters van 0 tot 2 jaar en hebben een zachte, flexibele zool voor optimale bewegingsvrijheid. Zo kan je baby in alle veiligheid de wereld om zich heen verkennen.

Kickers Kickbloom is ook zeer slijtvast, dankzij het bovenwerk van hoogwaardig leer. Je kind kan ze elke dag dragen zonder risico op vroegtijdige slijtage. Bovendien kun je ze dankzij de klittenbandsluiting gemakkelijk aantrekken en aan de voetjes van je baby houden.

Met hun elegante, moderne ontwerp zullen deze gympen een vleugje stijl toevoegen aan alle outfits van je kleine jongen. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren voor elke smaak en gelegenheid.

Geef je baby het allerbeste door te kiezen voor Kickers Kickbloom gympen voor babyjongens. Comfort, kwaliteit en stijl zijn de kenmerken van dit must-have paar schoenen voor kleintjes. Mis de kans niet om ze aan de garderobe van je kind toe te voegen!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960230-30-20
Kleur kickbloom kaki geen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1