Kindertrainers Kickers Kickboost

Kindertrainers Kickers Kickboost

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

-36%
Ontdek Kickers Kickboost kinderschoenen, trendy en comfortabele schoenen voor je kind, van Kickers, een bekend merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Kickers Kickboost

Kickers Kickboost kinderschoenen zijn de perfecte keuze voor jonge modeliefhebbers. Met hun bekende merk Kickers zijn deze schoenen zowel trendy als comfortabel. Ze zijn speciaal ontworpen voor kinderen, passen bij hun leeftijd en bieden optimale ondersteuning voor hun groeiende voeten.

De Kickboost schoenen hebben een dikke rubberen zool voor perfecte grip tijdens het buitenspelen en activiteiten. Het soepele leren bovenwerk zorgt voor goede ventilatie en een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken dankzij de elastische veters, zodat ze de hele dag goed blijven zitten.

Voor dagelijks gebruik op school of om te ontspannen met vrienden, deze sportschoenen zijn veelzijdig en geschikt voor alle gelegenheden. Het strakke, moderne ontwerp zal zowel stijlbewuste kinderen als ouders aanspreken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke outfit die je kind draagt.

Kickers Kickboost gympen zijn ook een duurzame keuze dankzij hun hoogwaardige constructie en slijtvastheid. Je kind zal ze uren kunnen dragen zonder zich moe of ongemakkelijk te voelen. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke ouders.

Geef je kind het beste van twee werelden met Kickers Kickboost gympen: trendy stijl en optimaal comfort. Met hun gerenommeerde merknaam en onberispelijke kwaliteit zullen deze schoenen zeker in de smaak vallen bij het hele gezin. Zoek niet verder, deze sportschoenen zijn de perfecte keuze voor opgroeiende kinderen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960211-30-52
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1