Baby jongens sportschoenen Kickers Kickboost

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickboost

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

-36%
Trendy, comfortabele babyschoenen voor jongens, ontworpen door het beroemde merk Kickers voor kleine avonturiers!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 44,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickboost

Kickers Kickboost gympen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor modebewuste peuters. Met hun elegante ontwerp en gerenommeerde merk zijn deze schoenen zowel praktisch als stijlvol.

Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze babyschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van duurzame en comfortabele materialen en ontworpen om de tomeloze energie van opgroeiende baby's te weerstaan.

Deze sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor baby's, met een zachte antislipzool om veilig en comfortabel te kunnen lopen. Bovendien zorgt de vetersluiting voor een perfecte pasvorm die zich aanpast aan de groei van kleine voetjes.

Het ontwerp van deze sportschoenen is zowel modern als tijdloos, met stijlvolle details zoals het Kickers logo op de zijkant en het kenmerkende rood en groen op de zool. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij alle stijlen en outfits.

Of het nu gaat om een dagje in het park of een speciale gelegenheid, Kickers Kickboost gympen voor babyjongens zijn de perfecte keuze om kleine voetjes zowel comfortabel als modieus te houden. Geef je baby het beste met Kickers schoenen, een merk dat je al tientallen jaren vertrouwt.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960211-30-10
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1