Ballerina's voor babymeisjes Aster Dingo-2

Ballerina's voor babymeisjes Aster Dingo-2

Beginnend op: € 79,66

€ 63,73

-20%
Geef je babymeisje comfort en stijl met Aster Dingo-2 ballerinaschoenen, ontworpen door het beroemde merk Aster. Ideaal voor kleine vrouwelijke voetjes.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 79,66

€ 63,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Ballerina's voor babymeisjes Aster Dingo-2

Aster Dingo-2 ballerina's zijn de perfecte keuze voor de kleine voetjes van je babymeisje in stijl en comfort. Ontworpen door het beroemde merk Aster, zijn deze schoenen zowel elegant als praktisch, ideaal voor opgroeiende peuters.

Deze ballerina's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en ademend, zodat de gevoelige voetjes van je baby comfortabel en gezond blijven. Het delicate, vrouwelijke ontwerp voegt een vleugje charme toe aan alle outfits van je kleine prinses.

Aster Dingo-2 ballerina's zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met schattige details zoals strikjes en bloemmotieven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je genoeg keuze hebt om de garderobe van je kind compleet te maken.

Naast esthetisch zijn deze ballerina's ook erg praktisch. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting, wat vooral handig is bij het aankleden van je baby. Bovendien bieden de rubberen antislipzolen een stevige grip voor de eerste stapjes van je kind.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of om casual te dragen, Aster Dingo-2 ballerina's zijn een veelzijdige en functionele keuze voor je babymeisje. Met hun uitzonderlijke kwaliteit en schattige ontwerp zullen ze zeker een vaste waarde worden in de garderobe van je kind.

Geef je kleine meid het allerbeste schoeisel met Aster Dingo-2 ballerina's. Ze zijn stijlvol, comfortabel en praktisch. Ze zijn stijlvol, comfortabel en praktisch, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor ouders die het welzijn van hun kind en de stijl van hun outfit belangrijk vinden. Bestel nu en verwen je kleine prinses met schoenen die haar op al haar avonturen zullen vergezellen.

Extra informatie

Merk Aster
Fabrikant SKU 932781-30-9
Kleur dingo-2 bruin geen
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1