Babysandalen Aster Bimbo

Babysandalen Aster Bimbo

Beginnend op: € 75,63

€ 48,36

-36%
Aster BimboDe must-have sandalen voor baby's. Comfort en stijl voor elke stap van je kleintje. Ontdek ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,63

€ 48,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babysandalen Aster Bimbo

Op zoek naar het perfecte paar sandalen voor je baby? Ontdek de Aster Bimbo babysandalen van Aster! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor peuters en bieden zowel comfort als stijl voor zonnige dagen.

De Aster Bimbo babysandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel flexibel als slijtvast om de eerste stapjes van je kind te begeleiden. De antislipzolen helpen je baby ook om veilig te bewegen.

Aster Bimbo babysandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect passen bij de voetjes van je baby. Bovendien voegt het kleurrijke, speelse ontwerp een vleugje plezier toe aan alle outfits van je baby.

Of het nu een dagje naar het strand is of een wandeling door de stad, Aster Bimbo babysandalen zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby koel en comfortabel te houden. Ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de praktische klittenbandsluiting.

Zoek niet verder: Aster Bimbo babysandalen zijn de perfecte keuze voor je baby deze zomer. Bied je baby comfort, veiligheid en stijl met deze schoen van Aster. Wacht niet langer en voeg ze nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Aster
Fabrikant SKU 902440-10-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1