Hooded sweatshirt met rits Project X Paris

Hooded sweatshirt met rits Project X Paris

Beginnend op: € 59,49

€ 19,49

-67%
De zip-up hoodie Project X Paris: de must-have om stijl en comfort te combineren, getekend door het beroemde modemerk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 19,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met rits Project X Paris

De Project X Paris zip-up hoodie is de perfecte mix van stijl en comfort. Ontworpen door het beroemde modelabel Project X Paris is dit sweatshirt een must-have voor elke trendy garderobe. Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een relaxte pasvorm, zodat je je vrij kunt bewegen en toch stijlvol blijft.

Het ontwerp van het sweatshirt is zowel eenvoudig als stijlvol, met een praktische ritssluiting aan de voorkant en een verstelbare capuchon om je tegen de kou te beschermen. Het iconische Project X Paris logo is op de voorkant geborduurd, wat een vleugje verfijning toevoegt aan de look. Bovendien is de veelzijdige zwarte kleur gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu gaat om een casual dagje uit of een avondje uit met vrienden.

Naast zijn onmiskenbare stijl is deze hoodie met rits ook zeer comfortabel. De zachte, warme stof houdt je warm op koude herfst- en winterdagen. Of je hem nu draagt naar je werk, om te sporten of gewoon om thuis te relaxen, deze sweater houdt je zo comfortabel mogelijk.

Wist je dat Project X Paris een merk is dat wereldwijd bekend staat om zijn urban, trendy stijl? Door dit sweatshirt te dragen, maak je een statement over je smaak voor mode en je gevoel voor stijl. Het is ook een geweldige manier om je steun te betuigen aan het merk en deel uit te maken van de Project X Paris community.

Kortom, de Project X Paris zip-up hoodie is een must-have voor alle modeliefhebbers. De superieure kwaliteit, het stijlvolle ontwerp en het ongeëvenaarde comfort maken het een must-have kledingstuk voor elke gelegenheid. Voeg hem nu toe aan je garderobe en draag het hele jaar door een trendy, casual look.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 88172259_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte