Motorbroek Project X Paris

Motorbroek Project X Paris

Beginnend op: € 39,33

€ 31,46

-20%
Verhoog je stijl met de biker shorts Project X Paris. Een must-have van het iconische merk voor een gedurfde en trendy look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 39,33

€ 31,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorbroek Project X Paris

De bikerstijl is al decennialang niet meer weg te denken uit het modebeeld en dit seizoen vormt de Project X Paris Biker Shorts daarop geen uitzondering. Ontworpen door het high-end modemerk Project X Paris, zijn deze shorts gemaakt voor mannen die een gedurfde maar toch geraffineerde look willen.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemaakt om lang mee te gaan. De zorgvuldige afwerking en zorgvuldige details maken ze tot een echt sieraad in de garderobe van een man. De korte, slanke pasvorm laat je benen goed uitkomen en geeft je een stijlvolle, trendy look.

De Project X Paris biker shorts zijn veelzijdig en kunnen bij verschillende outfits gedragen worden. Combineer ze met een t-shirt en sportschoenen voor een casual en trendy look look, of met een overhemd en laarzen voor een chiquere stijl. Of je nu naar een concert gaat, een avondje uit met vrienden of gewoon door de stad slentert, deze shorts zijn je onmisbare modepartner.

De bikerstijl is niet alleen voor motorrijders, het is een symbool van vrijheid en rebellie geworden in de modewereld. En met de bikershorts van Project X Paris kun ook jij deze rebelse en trendy stijl aannemen. Je zult niet onopgemerkt blijven met deze shorts, die een vleugje karakter aan je outfit toevoegen.

De Project X Paris biker shorts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn perfect voor mannen van alle soorten en maten. Wacht dus niet langer en voeg deze must-have toe aan je kledingcollectie. Met Project X Paris ben je verzekerd van een stijlvol kwaliteitsproduct dat je op al je avonturen zal vergezellen. Bestel nu en adopteer de look biker style met de Project X Paris biker style shorts.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 88164408_BK
Kleur bk
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene