Gevlekt T-shirt Project X Paris

Gevlekt T-shirt Project X Paris

Beginnend op: € 29,24

€ 23,39

-20%
Maak een stijlstatement met het gevlekte T-shirt Project X Paris, een must-have stuk van het trendy merk Project X. Wees uniek.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 29,24

€ 23,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gevlekt T-shirt Project X Paris

Het gevlekte Project X Paris T-shirt is een must-have voor alle urban fashion fans. Dit T-shirt van het Franse merk Project X Paris is de perfecte mix van moderne stijl en ultiem comfort.

Met zijn unieke gevlekte ontwerp en slanke pasvorm is dit T-shirt zowel trendy als comfortabel. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen op de huid. Of je het nu draagt voor een avondje uit met vrienden of een casual dagje in de stad, dit T-shirt houdt je gezelschap in stijl.

Het iconische Project X Paris logo is discreet op de borst gedrukt en voegt een vleugje verfijning toe aan dit casual T-shirt. Het is verkrijgbaar in verschillende gevlekte kleuren, zodat je de kleur kunt vinden die het beste bij jouw persoonlijke stijl past.

Dit T-shirt is niet alleen stijlvol, het is ook duurzaam. Dankzij de superieure kwaliteit blijft het zelfs na vele wasbeurten in perfecte staat. Het is gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een must-have is voor elke garderobe.

Of je nu fan bent van het merk Project X Paris of op zoek bent naar een casual, trendy T-shirt, dit gevlekte T-shirt zal je niet teleurstellen. Dus wacht niet langer, voeg het vandaag nog toe aan je collectie en geniet van een comfortabele urban stijl met het gevlekte T-shirt Project X Paris.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 88161131_GY
Kleur gy
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene