Laarzen Palladium Pampa Hi Re Generate

Laarzen Palladium Pampa Hi Re Generate
Beginnend op: € 95,79
Ga weer in stijl op pad met de Palladium Pampa Hi Re Generate laarzen - een must-have van Palladium.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 95,79
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Laarzen Palladium Pampa Hi Re Generate

Palladium Pampa Hi Re Generate laarzen zijn een stijlvolle en veelzijdige keuze voor al je stedelijke avonturen. Met hun iconische Palladium branding zijn deze laarzen zowel modieus als functioneel.

De Palladium Pampa Hi Re Generate laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel. Het slijtvaste canvas bovenwerk is gecombineerd met een robuuste rubberen zool voor maximale grip en bescherming.

Of je nu door de straten van de stad rijdt of naar buiten gaat, Palladium Pampa Hi Re Generate laarzen zijn ontworpen voor elke omgeving. Door hun klassieke, tijdloze stijl zijn ze een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden.

Deze laarzen zijn ook milieuvriendelijk dankzij hun ecologisch verantwoorde productie. Door gerecyclede materialen te gebruiken en de impact op het milieu te minimaliseren, wil Palladiumengage kwaliteitsproducten bieden en tegelijkertijd op een duurzame manier handelen.

Of je nu een fashionista of een avonturier bent, Palladium Pampa Hi Re Generate laarzen zijn een must-have aanvulling op je garderobe. Met hun comfort, stijl en toewijding aan eco-verantwoordelijkheid zullen deze laarzen je overal vergezellen. Bestel de jouwe vandaag nog en verken de wereld met vertrouwen en stijl.

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 79128-363-M
Kleur donker grn/crm wit-m
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pampa