Laarzen Palladium Pampa Hi Patch

Laarzen Palladium Pampa Hi Patch
Beginnend op: € 90,75
Ontdek de unieke stijl van Palladium met Pampa Hi Patch enkellaarsjes - een combinatie van comfort en duurzaamheid voor een trendy look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Laarzen Palladium Pampa Hi Patch

Palladium Pampa Hi Patch laarzen zijn het toppunt van stijl en functionaliteit. Ontworpen door het legendarische merk Palladium, zijn deze enkellaarsjes een must-have keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel kwaliteit als stijl.

Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden de perfecte mix van comfort en duurzaamheid. Het stevige, duurzame canvas ontwerp is versterkt met leren details op de hiel en de oogjes, die extra bescherming bieden tegen dagelijkse slijtage.

Wat deze laarzen echt bijzonder maakt, is hun unieke stijl. Rubberen patches aan de buitenkant geven deze klassieke schoenen een vleugje karakter en persoonlijkheid. Dankzij deze subtiele maar opvallende details onderscheiden deze laarzen zich van de rest autres.

Op het gebied van comfort stellen Palladium Pampa Hi Patch laarzen ook niet teleur. Hun gepolsterde binnenzool biedt extra ondersteuning en demping voor je voeten, terwijl de stevige rubberen buitenzool zorgt voor optimale grip en stabiliteit.

Deze laarzen zijn veelzijdig en geschikt voor alle gelegenheden en kunnen bij elke outfit gedragen worden. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual look look met jeans en een T-shirt of een elegantere stijl met een rok en blouse, deze laarzen passen perfect bij je stijl.

Kortom, Palladium Pampa Hi Patch enkellaarsjes zijn een must-have voor elke fashionista. Met hun perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit zijn deze laarzen zeker een waardevolle aanvulling op je garderobe. Mis de kans niet om deze iconische schoenen van Palladium te kopen.

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 79117-116-M
Kleur ster wit-m
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pampa