Laarzen Palladium Sp20 Hi Tech

Laarzen Palladium Sp20 Hi Tech
Beginnend op: € 75,63
Ontdek Palladium Sp20 Hi Tech laarzen, een perfecte mix van urban stijl en geavanceerde technologie. Op het snijvlak van mode.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 75,63
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Laarzen Palladium Sp20 Hi Tech

Palladium Sp20 Hi Tech laarzen zijn de perfecte keuze voor moderne avonturiers die op zoek zijn naar schoeisel dat zowel stijlvol als functioneel is. Deze laarzen zijn gemaakt door het beroemde merk Palladium en zijn een perfecte mix van technologie en geavanceerd design.

Hun veelzijdige, moderne stijl maakt ze een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een dagje uit in de stad of een wandeling in de bergen. Het strakke, stijlvolle ontwerp maakt ze ook perfect voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een trendy stedelijke look.

Palladium Sp20 Hi Tech laarzen zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en zijn uitgerust met de nieuwste technologie. De slijtvaste rubberen zool zorgt voor optimale grip op alle ondergronden, terwijl het bovenwerk van hoogwaardig leer uitzonderlijk comfort en duurzaamheid biedt.

Maar dat is nog niet alles, deze laarzen hebben ook een ademende canvas voering die je voeten de hele dag droog en comfortabel houdt. Bovendien kun je met het rapide vetersysteem de schoen gemakkelijk aan je voet aanpassen voor een perfecte pasvorm.

Palladium Sp20 Hi Tech laarzen zijn niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst voor je garderobe. Hun moderne, gestroomlijnde ontwerp past perfect bij alles van casual jeans tot een slim pak.

Trakteer jezelf op de perfecte mix van stijl en functionaliteit met Palladium Sp20 Hi Tech laarzen. Of je nu een ontdekkingsreiziger bent op zoek naar avontuur of een stadsmens op zoek naar een trendy look, deze laarzen zullen je beste bondgenoten zijn. Mis de kans niet om ze vandaag nog aan je schoenencollectie toe te voegen.

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 79114-008-M
Kleur zwart-m
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Sp20