Trainers Palladium Pampa Lite+ Lo

Trainers Palladium Pampa Lite+ Lo

Beginnend op: € 90,75

€ 58,39

-36%
Verhoog je stijl met Palladium Pampa Lite+ Lo trainers, de perfecte mix van mode en comfort.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 58,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Palladium Pampa Lite+ Lo

Palladium Pampa Lite+ Lo trainers zijn de ideale keuze voor stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sportschoenen zijn gemaakt door Palladium, een merk dat al meer dan 70 jaar bekend staat om de kwaliteit van zijn schoeisel. Deze sportschoenen combineren technologie en design om je een ongeëvenaarde ervaring te geven op port.

Het lichtgewicht canvas bovenwerk van deze sportschoenen heeft een waterafstotende afwerking om je te beschermen tegen de elementen. Je kunt ze dus met een gerust hart dragen, ongeacht het weer. Bovendien zorgt de gevulkaniseerde rubberen zool voor optimale grip en duurzaamheid.

Palladium 's Lite+ technologie maakt deze sportschoenen ongelooflijk licht, wat je een gevoel van lichtheid en vrijheid geeft bij elke stap. Bovendien zorgt de Ortholite binnenzool voor optimaal comfort door schokken te absorberen en je voeten droog te houden.

Het strakke, tijdloze ontwerp van deze Palladium trainers maakt ze tot een veelzijdig model dat zowel bij casual jeans als bij geklede outfits gedragen kan worden. De neutrale kleur past gemakkelijk bij elke outfit, terwijl het discrete logo een subtiel vleugje stijl toevoegt.

Of het nu gaat om een dagje uit in de stad of een avondje uit met vrienden, Palladium Pampa Lite+ Lo trainers zullen je vergezellen in stijl en comfort. Dus voeg ze nu toe aan je schoenencollectie. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Palladium voor een trendy look en een gevoel van welzijn bij elke stap.

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 79103-260-M
Kleur zand-m
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pampa