Laarzen Palladium Pampa Lite+ Hi

Laarzen Palladium Pampa Lite+ Hi
Beginnend op: € 100,83
Ontdek het ongeëvenaarde comfort en de stijl van Palladium Pampa Lite+ Hi enkellaarsjes, een must-have van Palladium.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 100,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Laarzen Palladium Pampa Lite+ Hi

Palladium Pampa Lite+ Hi laarzen zijn een must-have voor de moderne avonturier. Met hun casual maar stijlvolle look zijn ze perfect voor elke gelegenheid. Palladium staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze laarzen zijn daarop geen uitzondering.

Deze laarzen zijn gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en gaan dus lang mee. Ze hebben een robuuste rubberen zool die uitzonderlijke grip biedt op alle oppervlakken, of je nu in de stad bent of in de wildernis. Bovendien zorgt de Lite+ technologie ervoor dat ze licht en comfortabel zijn, waardoor ze de ideale keuze zijn voor al je activiteiten.

Het ontwerp van deze laarzen is zowel modern als tijdloos. Het canvas bovenwerk is versierd met contrasterende stiksels, wat ze een vleugje originaliteit geeft. De beige kleur is gemakkelijk te combineren met elke outfit, terwijl de hoge snit extra ondersteuning biedt voor de enkel. De veters zorgen voor een perfecte pasvorm voor optimale ondersteuning van de voet.

Of je nu op stap bent in de stad of op het platteland, Palladium Pampa Lite+ Hi laarzen voldoen aan al je behoeften. Ze zijn licht en comfortabel, maar toch robuust genoeg om al je avonturen te weerstaan. En met hun veelzijdige stijl zijn ze perfect voor elke outfit en elke gelegenheid.

Kortom, Palladium Pampa Lite+ Hi laarzen zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van mode en avontuur. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit en comfort zullen ze snel een vast onderdeel van je garderobe worden. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze Palladium laarzen, die stijl en functionaliteit combineren.

Extra informatie

Merk Palladium
Fabrikant SKU 79102-116-M
Kleur ster wit-m
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pampa