Hooded sweatshirt Helly Hansen Lifa Tech Lite

Hooded sweatshirt Helly Hansen Lifa Tech Lite
Beginnend op: € 110,92
Blijf warm en droog met de Helly Hansen Lifa Tech Lite hoodie - topkwaliteit van het iconische merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 110,92
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt Helly Hansen Lifa Tech Lite

De Helly Hansen Lifa Tech Lite hoody is de perfecte keuze voor outdoorliefhebbers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Ontworpen door het iconische merk Helly Hansen, combineert dit sweatshirt stijl en functionaliteit om je te vergezellen op al je avonturen.

Gemaakt van het innovatieve Lifa Tech Lite materiaal, biedt dit sweatshirt optimale warmteregulatie om je droog en warm te houden, zelfs in de meest extreme omstandigheden. De lichtgewicht, ademende stof voert vocht efficiënt van de huid af, zodat je de hele dag comfortabel droog blijft.

Een verstelbare capuchon houdt wind en regen buiten, terwijl elastische manchetten en een verstelbare tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm en extra bescherming tegen de elementen. Bovendien zorgen de platte naden voor optimaal comfort en voorkomen ze schuren en irritatie.

Naast de technische prestaties is deze hoody trots voorzien van het iconische Helly Hansen logo op de borst, een bewijs van de kwaliteit en het erfgoed in outdoorkleding sinds 1877.

Of je nu gaat wandelen in de bergen, kamperen of gewoon door de stad slentert, de Helly Hansen Lifa Tech Lite hoodie zal je vertrouwde bondgenoot zijn om warm, droog en modieus te blijven. Wacht niet langer, voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe en maak je klaar om alle weersomstandigheden in stijl en comfort te trotseren.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 63163-219
Kleur deepcanyon
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene