Normaal sweatshirt met capuchon Helly Hansen Core Graphic

Normaal sweatshirt met capuchon Helly Hansen Core Graphic
Beginnend op: € 90,75
Ga alle omstandigheden in stijl aan met de Helly Hansen Core Graphic hoodie. Ontworpen om lang mee te gaan, door Helly Hansen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Normaal sweatshirt met capuchon Helly Hansen Core Graphic

De Regular Helly Hansen Core Graphic hoodie is een must-have voor liefhebbers van kwaliteit casualwear. Gemaakt door het beroemde merk Helly Hansen, bekend om zijn topklasse sportkleding, combineert dit sweatshirt stijl en comfort voor een urban en trendy look.

Met zijn normale pasvorm past het perfect bij alle lichaamsvormen en biedt het optimale bewegingsvrijheid. De gevoerde capuchon biedt effectieve bescherming tegen kou en regen, ideaal voor winterse dagen of koele zomeravonden.

Het strakke, moderne ontwerp van dit sweatshirt wordt versterkt door het iconische Helly Hansen logo dat op de borst is geborduurd. De sobere, tijdloze kleur maakt het een onmisbare basic in je garderobe.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en zal de tand des tijds gegarandeerd doorstaan. Of het nu is voor een intensieve sportsessie of een wandeling door de stad, het zal je zeker vergezellen bij al je dagelijkse activiteiten.

Naast zijn comfort en stijl is deze Regular Helly Hansen Core Graphic hoody ook erg praktisch, met een kangoeroezak aan de voorkant, perfect om je handen in te steken of kleine spullen in op te bergen.

Mis de kans niet om jezelf te trakteren op een sweatshirt van topkwaliteit van een gerenommeerd merk. Kies voor de Regular Helly Hansen Core Graphic hoodie en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit, wat de gelegenheid ook is.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53924-699
Kleur lilatech
Kleur Paars
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene