T-shirt Helly Hansen Arc 22 Block

T-shirt Helly Hansen Arc 22 Block
Beginnend op: € 100,83
Ervaar het comfort en de superieure kwaliteit van het Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt, een must-have van Helly Hansen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 100,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Helly Hansen Arc 22 Block

Het Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt is een must-have voor liefhebbers van stijl en comfort. Dit T-shirt is ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, dat al meer dan 140 jaar bekend staat om zijn kleding van hoge kwaliteit. Met zijn klassieke snit en elegante details is dit T-shirt een ideale keuze voor elke gelegenheid.

Het Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen om de hele dag optimaal comfort te garanderen. Het zachte, ademende katoen houdt je zelfs op de warmste dagen koel. Bovendien is het voorzien van vochtregulerende technologie om je droog en comfortabel te houden, of je nu sport of ontspant.

Het T-shirt heeft ook een strak, modern ontwerp met het iconische Helly Hansen logo op de voorkant. Felle kleuren en subtiele contrasten voegen een vleugje stijl toe aan je outfit, terwijl de ronde hals en korte mouwen het een veelzijdige en tijdloze keuze maken.

Of je het nu draagt voor een casual dagje in de stad of voor een intensieve trainingssessie, het Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt garandeert je een trendy look en optimaal comfort. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en behoudt het zijn vorm en kleuren, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Verwen jezelf vandaag nog met het Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt en voeg een vleugje stijl en kwaliteit toe aan je garderobe. Of je nu een fashionista bent of een fan van het merk Helly Hansen, dit T-shirt zal je niet teleurstellen. Bestel het nu en geniet van een kledingstuk van hoge kwaliteit dat je jarenlang zal dragen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53728-455
Kleur endiveabstractaop
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene