Junior Sweatshirt Reima Pihatatar

Junior Sweatshirt Reima Pihatatar

Beginnend op: € 60,43

€ 45,05

-25%
Ontdek het comfort en de stijl van het Reima Pihatatar kindersweatshirt van Reima - een onmisbaar item voor junioren!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,43

€ 45,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Junior Sweatshirt Reima Pihatatar

- kleur: "turquoise

Het Reima Pihatatar kindersweatshirt is een comfortabel en toch stijlvol kledingstuk voor kleintjes. Gemaakt door het bekende kledingmerk Reima, is dit sweatshirt speciaal ontworpen voor kinderen van junior. De turquoise kleur voegt een vleugje plezier en frisheid toe waar kinderen zeker van zullen houden.

Dit sweatshirt is niet alleen mooi, maar ook praktisch en slijtvast. Het is gemaakt van materialen van topkwaliteit voor optimaal comfort, terwijl kinderen zich vrij kunnen bewegen. Dankzij de losse pasvorm en wijde mouwen biedt het veel bewegingsvrijheid, ideaal voor sportactiviteiten of speeldagen.

Het merk Reima staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en respect voor het milieu. Het Reima Pihatatar sweatshirt is gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen, zoals biologisch katoen. Door dit sweatshirt te kopen, geef je je kind niet alleen een kwaliteitskledingstuk, maar help je ook de planeet te beschermen.

Het ontwerp van het Reima Pihatatar sweatshirt is zowel modern als tijdloos. De opstaande kraag en ritssluiting voegen een vleugje stijl toe, terwijl het discrete merklogo een vleugje elegantie toevoegt. Dit sweatshirt is perfect voor elke gelegenheid, of het nu school, uitgaan of thuis is.

Dankzij de heldere turquoise kleur voegt dit sweatshirt een flinke dosis plezier en frisheid toe aan de garderobe van je kind. Je kunt het combineren metautres kleding in dezelfde kleur of met meer neutrale tinten om gevarieerde, leuke looks te creëren.

Kortom, het Reima Pihatatar sweatshirt is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar iets praktisch, comfortabel, duurzaam en stijlvols voor hun kinderen. Geef je kind het allerbeste door te kiezen voor dit kwaliteitssweatshirt, ontworpen door een toonaangevend merk dat geeft om het milieu en klanttevredenheid.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 536733-6350
Kleur blauwe hemel
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior