Junior Hoodie Reima Timotei

Junior Hoodie Reima Timotei

Beginnend op: € 70,61

€ 48,36

-32%
Ontdek het comfort en de kwaliteit van het merk Reima met het kindersweatshirt met capuchon Timotei, ideaal voor jonge ontdekkingsreizigers!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,61

€ 48,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Junior Hoodie Reima Timotei

De Reima Timotei kinderhoodie is een must-have voor beginnende jonge avonturiers. Hij is gemaakt door het vertrouwde merk Reima, is ontworpen voor kinderen in hun actieve leven en belichaamt de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Dit sweatshirt van eersteklas katoen is zowel zacht als duurzaam en biedt comfortabele warmte op frisse dagen in de buitenlucht. Dankzij de comfortabele snit biedt het optimale bewegingsvrijheid, terwijl de praktische capuchon extra bescherming biedt bij lichte regen of wind. Perfect voor buitenspelen, escapades in de natuur of casual dagen op school, de Reima Timotei kinderhoodie is een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden.

Het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp van dit sweatshirt maakt het een must-have in de garderobe van je kind. De afwerking is van hoge kwaliteit, met versterkte naden en een stevige ritssluiting voor duurzaamheid. Bovendien heeft Reima veel aandacht besteed aan details, zoals blijkt uit het discreet geborduurde logo op de borst. Je kind zal trots zijn om dit sweatshirt te dragen tijdens al zijn dagelijkse avonturen.

De Reima Timotei kinderhoodie is verkrijgbaar in maat junior en is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu een ontdekkingsreiziger van 5 hebt of een volwassene van 12, dit sweatshirt past zich aan hun lichaamsvorm aan voor optimaal comfort. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Kortom, de hoody Reima Timotei is een kledingstuk van hoge kwaliteit dat comfort, duurzaamheid en stijl combineert. Geef hem nu aan je kind en laat hem genieten van al zijn avonturen met een stijlvolle en comfortabele look. Bestel hem nu en ontdek zelf waarom Reima een van de populairste merken is voor gezinnen over de hele wereld.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 536731-8921
Kleur grijsgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior