Polo regelmatig Helly Hansen Lifa Active Solen

Polo regelmatig Helly Hansen Lifa Active Solen
Beginnend op: € 60,50
Blijf koel en droog met de Regular Polo Helly Hansen Lifa Active Solen, ontworpen door het vertrouwde merk Helly Hansen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 60,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo regelmatig Helly Hansen Lifa Active Solen

-

De Regular Helly Hansen Lifa Active Solen polo is een must-have voor de herengarderobe. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, combineert het stijl en functionaliteit tot in de perfectie.

Deze polo is gemaakt van de gepatenteerde Lifa Active-stof en biedt een efficiënte vochtafvoer, zodat je de hele dag droog en comfortabel blijft. Of je nu sport, werkt of gewoon ontspant, deze polo houdt je koel en droog in elke situatie.

Het klassieke, tijdloze ontwerp van deze polo maakt het een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Met zijn V-hals en normale pasvorm past hij bij elk lichaamstype en kan hij elegant worden gedragen met een chinobroek of korte broek.

Kwaliteit staat centraal bij het merk Helly Hansen en dat zie je terug in elk detail van dit poloshirt. De onberispelijke afwerking, stevige stiksels en materialen van topkwaliteit maken dit een duurzaam kledingstuk dat de tand des tijds zal doorstaan.

Dit poloshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, past bij elke smaak en past gemakkelijk bij de rest van je garderobe. Of je nu kiest voor de klassieke marineblauwe kleur, of voor een fellere kleur om je outfit wat meer pit te geven, je kunt niet fout gaan met deze polo Helly Hansen.

Kortom, de Regular Helly Hansen Lifa Active Solen polo is een verstandige keuze voor mannen die stijl en comfort belangrijk vinden. Met zijn geavanceerde technologie, onberispelijke kwaliteit en tijdloze ontwerp is het de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Voeg het nu toe aan je mannencollectie en geniet van het allerbeste in mode en functionaliteit.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 49350-002
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene