Kinderslippers Havaianas Top Fun

Kinderslippers Havaianas Top Fun

Beginnend op: € 18,15

€ 16,01

-12%
Geef je kinderen het beste van de zomer met Havaianas Top Fun teenslippers voor junior. Plezier en praktische stijl gegarandeerd!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 18,15

€ 16,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderslippers Havaianas Top Fun

Havaianas Top Fun teenslippers zijn de perfecte keuze voor jonge kinderen die op zoek zijn naar een leuke, praktische stijl. Deze teenslippers zijn gemaakt door het beroemde Braziliaanse merk Havaianas en zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden terwijl ze ongelooflijk trendy zijn.

Ontworpen voor de leeftijdsgroep junior, zijn deze teenslippers perfect voor opgroeiende kinderen. Met hun speelse, kleurrijke ontwerp zullen ze zeker in de smaak vallen bij jong en oud. De zachte rubberen zool biedt uitzonderlijk loopcomfort, terwijl de T-vormige band de voeten stevig op hun plaats houdt.

Kinderslippers van Havaianas Top Fun zijn ook zeer slijtvast, waardoor ze een ideale keuze zijn voor avonturen buitenshuis. Of je nu naar het strand gaat, naar het zwembad of gewoon in de tuin speelt, deze teenslippers zijn de perfecte metgezel voor actieve kinderen.

Deze teenslippers zijn niet alleen comfortabel en slijtvast, ze zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden. Spoel ze gewoon af in helder water om ze de hele zomer schoon en fris te houden. Bovendien zal het kleurrijke ontwerp niet vervagen, waardoor ze een duurzame en voordelige keuze zijn voor ouders.

Geef je kind het beste van twee werelden met kinderslippers Havaianas Top Fun. Deze teenslippers combineren stijl, comfort en duurzaamheid in één product en zijn een must-have voor alle zomeravonturen van je kleintjes. Bestel ze nu en laat je kind plezier hebben in stijl!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4148974-7442
Kleur lavendelblauw/citroengroen
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1