Vrouwenslippers Havaianas Slide

Vrouwenslippers Havaianas Slide

Beginnend op: € 35,29

€ 28,23

-20%
Stap in het comfort en de stijl van de damesslippers van Havaianas Slide. Een must-have van het Braziliaanse merk voor een zonnige zomer.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenslippers Havaianas Slide

Damesslippers Havaianas Slide zijn de essentiële zomeraccessoire voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze teenslippers zijn gemaakt door het beroemde Braziliaanse merk Havaianas en zijn zowel trendy als praktisch en perfect voor elke gelegenheid.

Met hun eenvoudige, strakke ontwerp passen Havaianas Slide teenslippers bij elke kledingstijl. Of het nu een dag op het strand is, een wandeling door de stad of een avond bij het zwembad, ze zullen uw beste bondgenoot zijn. Hun flexibele rubberen zool biedt optimaal comfort en grip, zelfs op natte oppervlakken.

Deze teenslippers zijn niet alleen comfortabel, maar ook zeer duurzaam. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en ontworpen om lang mee te gaan en je te vergezellen op durant bij al je zomeravonturen. Bovendien vormt hun ergonomische vorm zich perfect naar de vorm van je voet, waardoor je optimale ondersteuning krijgt.

Havaianas Slide teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen zeker bij ieders smaak. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, gedurfde kleuren of meer neutrale, elegante tinten, je zult zeker vinden wat je zoekt in onze ruime keuze.

Deze teenslippers zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en zijn ook erg praktisch voor onderweg. Ze nemen weinig ruimte in beslag in je koffer en je kunt er urenlang comfortabel op lopen. Je kunt dus optimaal van je vakantie genieten zonder je zorgen te maken over je voeten.

Zoek niet verder, damesslippers van Havaianas Slide zijn het ideale schoeisel voor een ontspannen zomer. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4148124-0121
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene