Slippers Havaianas Simpsons

Slippers Havaianas Simpsons
Beginnend op: € 30,25
Trakteer jezelf op comfort en stijl met slippers van Havaianas Simpsons, een speciale editie in samenwerking met de beroemdste familie ter wereld!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 30,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slippers Havaianas Simpsons

Ontdek de Havaianas Simpsons teenslippers, een leuke en kleurrijke samenwerking tussen het beroemde Braziliaanse schoenenmerk en de beroemdste familie van Springfield. De teenslippers zijn voorzien van het iconische Havaianas logo in helder geel, samen met illustraties van Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Gemaakt van zacht, comfortabel rubber zijn deze teenslippers perfect om te ontspannen op het strand of voor een wandeling door de stad bij warm weer.

Het speelse en originele ontwerp van de Havaianas Simpsons teenslippers maakt ze een must-have accessoire voor fans van de cult-animatieserie. Ze zijn ook een geweldige manier om een vleugje fantasie aan je zomerse outfit toe te voegen. Of je nu al lang fan bent van Simpson of gewoon op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle teenslipper, deze Havaianas teenslippers zijn echt iets voor jou.

Deze teenslippers zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook erg praktisch. Het rubber dat gebruikt is voor de productie is water- en hittebestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op het strand of bij het zwembad. Bovendien zijn Havaianas Simpsons teenslippers lichtgewicht en makkelijk mee te nemen in je strandtas of koffer voor je zomervakantie.

Verwen jezelf met een beetje nostalgie met Havaianas Simpsons teenslippers en geef een leuke touch aan je zonnige dagen. Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor tous voeten en zijn een geweldige keuze voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Dus waarom trakteer je jezelf of je geliefden niet op een beetje plezier met deze teenslippers Havaianas Simpsons?

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4137889-7462
Kleur wit/wit/blauwe ster/blauwe ster
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1