Babyslippers Havaianas Brésil

Babyslippers Havaianas Brésil

Beginnend op: € 23,19

€ 19,08

-18%
Ontdek de schattige babyslippers Havaianas Brésil, perfect voor de kleine voetjes van je kind deze zomer!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 19,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babyslippers Havaianas Brésil

Havaianas Brésil babyslippers zijn de perfecte accessoire voor je kleintje deze zomer! Ontworpen door het beroemde Braziliaanse merk Havaianas, zijn deze teenslippers zowel trendy als comfortabel, perfect om je baby te vergezellen op al zijn zomeravonturen.

De Havaianas Brésil teenslippers voor baby's zijn gemaakt van rubber van hoge kwaliteit en zijn lichtgewicht en slijtvast, zodat je kind de hele dag optimaal comfort heeft. De antislipzool zorgt ook voor perfecte grip, zelfs op natte oppervlakken, zodat je baby veilig kan rondrennen.

Met hun kleurrijke, speelse ontwerp brengen deze teenslippers een vleugje zonneschijn aan de voeten van je baby. De beroemde Braziliaanse strepen op de zool en het Havaianas logo op de band voegen een vleugje tropische stijl toe aan deze schattige teenslippers. Bovendien zorgt de verstelbare band voor een perfecte pasvorm voor groeiende voeten.

Havaianas Brésil babyslippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's van 0 tot 2 jaar. Ze zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij hun praktische vorm en elastische bandjes.

Of het nu een dagje naar het strand, een stadswandeling of een gezinsuitstapje is, deze teenslippers zullen de perfecte metgezellen van je baby zijn deze zomer. Geef je baby het beste van twee werelden door te kiezen voor Havaianas Brésil babyslippers, een unieke mix van comfort, stijl en kwaliteit.

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4123206-8075
Kleur zwart/limoengroen
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby