Kinderslippers Havaianas Brésil Logo

Kinderslippers Havaianas Brésil Logo

Beginnend op: € 30,25

€ 19,08

-37%
Kinderslippers Havaianas met authentieke Braziliaanse stijl, zodat je kinderen al op jonge leeftijd stijl hebben!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 19,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderslippers Havaianas Brésil Logo

Havaianas Brésil Logo teenslippers zijn perfect voor kleine avonturiers in de dop! Ontworpen door het beroemde merk Havaianas, zijn deze ongelooflijk comfortabele en stijlvolle teenslippers speciaal gemaakt voor kinderen. Met hun kleurrijke ontwerp en iconische Brésil logo zijn deze teenslippers perfect voor zomerse activiteiten en strandwandelingen.

Havaianas teenslippers zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. De zachte rubberen zool vormt zich perfect naar de vorm van de voet van je kind en biedt optimale ondersteuning en demping bij elke stap. Bovendien zorgt de zachte rubberen band voor een veilige en comfortabele pasvorm voor een hele dag spelen en ontdekken.

Deze slippers zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen die veel onderweg zijn. Het lichtgewicht, waterbestendige ontwerp maakt ze ook een perfecte keuze voor activiteiten in het water, zoals het zwembad of het strand. Dankzij hun tijdloze stijl en superieure kwaliteit kunnen deze Havaianas teenslippers seizoen na seizoen gedragen worden.

Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in maat junior en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu een dagje naar het strand, een familie-uitje of een dag naar school is, Havaianas Brésil Logo teenslippers zullen de perfecte metgezel voor je kinderen zijn. Geef ze comfort en stijl met deze iconische teenslippers van Havaianas. Bestel nu en maak je klaar om je kind de wereld te zien verkennen met zelfvertrouwen en stijl!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4110850-5983
Kleur groen olijfgroen/groen olijfgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior