Jogging voor kinderen Spalding Flow

Jogging voor kinderen Spalding Flow

Beginnend op: € 45,32

€ 38,85

-14%
Ontdek het ultieme comfort van jogging Spalding Flow , ontworpen door het beroemde merk Spalding voor sportieve junioren.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,32

€ 38,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging voor kinderen Spalding Flow

De jogging Spalding Flow is de perfecte keuze voor beginnende jonge sporters. Deze jogging van het beroemde merk Spalding combineert comfort, stijl en prestaties om je kind te begeleiden bij al zijn sportactiviteiten.

Deze jogging is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een nauwsluitende, comfortabele pasvorm die volledige bewegingsvrijheid biedt, essentieel tijdens trainingen of wedstrijden. Dankzij de lichtgewicht, ademende stof blijft je kind zelfs op de warmste dagen droog en comfortabel.

Het merk Spalding staat bekend om zijn kwaliteit en expertise op het gebied van sport. Met jogging Spalding Flow kun je er zeker van zijn dat je je kind een product van topkwaliteit geeft dat de tand des tijds zal doorstaan. Of het nu op het basketbalveld, het voetbalveld of tijdens een eenvoudige jogging sessie is, deze jogging zal de ideale partner van je kind zijn.

Met zijn moderne, dynamische ontwerp zal jogging Spalding Flow zeker in de smaak vallen bij je kind. Ze zullen trots zijn om de Spalding merkkleuren te dragen, terwijl ze comfortabel gekleed zijn voor hun favoriete sport.

Deze jogging is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor tous jonge atleten in de dop. Geef je kind het beste zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun prestaties, met de jogging children Spalding Flow.

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 40221520-GR
Kleur grijze mix
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1