Hooded sweatshirt met rits Spalding Flow

Hooded sweatshirt met rits Spalding Flow

Beginnend op: € 70,53

€ 58,53

-17%
Kies voor comfort en stijl met het zip-up sweatshirt met capuchon Spalding Flow, een must-have voor sportievelingen van elk niveau!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,53

€ 58,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met rits Spalding Flow

De Spalding Flow zip-up hoodie is de perfecte keuze voor sportfans die op zoek zijn naar zowel comfort als stijl. Dit sweatshirt van het beroemde merk Spalding combineert kwaliteit en functionaliteit voor een sportieve en trendy look.

Het strakke, moderne ontwerp van het sweatshirt maakt het een must-have voor je garderobe. De afritsbare capuchon zorgt voor een perfecte pasvorm om je te beschermen tegen de kou, terwijl het geborduurde Spalding logo op de borst een vleugje originaliteit toevoegt.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je comfortabel tijdens het trainen of sporten. De zachte, ademende stof houdt je droog en warm, zelfs tijdens de meest intense inspanningen.

Of je nu een fanatieke basketballer bent of gewoon op zoek naar een comfortabel, stijlvol sweatshirt, de Spalding Flow zip-up hoodie is echt iets voor jou. De slanke pasvorm en zorgvuldige afwerking maken het een veelzijdig en duurzaam stuk sportkleding.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past bij alle lichaamsvormen en smaken tous. Trek het aan voor of na je trainingssessies voor een trendy, sportieve look.

Kijk niet verder dan het Spalding Flow sweatshirt met rits en capuchon, de perfecte keuze voor veeleisende sporters die op zoek zijn naar kwaliteitskleding. Voeg hem nu toe aan je collectie en geniet van ongeëvenaard comfort tijdens je sportactiviteiten!

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 40221511-NA
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1