Waterdicht kinderjack Helly Hansen K Shelter 2.0

Waterdicht kinderjack Helly Hansen K Shelter 2.0
Beginnend op: € 110,92
Blijf droog met de waterdichte jas voor kinderen Helly Hansen K Shelter 2.0 - topkwaliteit van Helly Hansen voor junioren.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 110,92
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Helly Hansen K Shelter 2.0

De waterdichte jas voor kinderen Helly Hansen K Shelter 2.0 is de perfecte keuze om je kind droog en warm te houden in nat weer. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, is deze jas speciaal aangepast voor kinderen en biedt zowel bescherming tegen de elementen als een modieuze stijl.

Deze waterdichte jas is voorzien van de nieuwste technologie van Helly Hansen, die garant staat voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, is licht en robuust en biedt optimaal comfort voor buitenactiviteiten. De nauwsluitende snit is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt volledige bewegingsvrijheid en maximale bescherming.

De waterdichte jas voor kinderen Helly Hansen K Shelter 2.0 is uitgerust met een Helly Tech® Performance membraan, dat zorgt voor optimale waterdichtheid en ademend vermogen. Dus zelfs in de stromende regen blijft je kind droog en comfortabel. Bovendien is deze jas volledig waterdicht dankzij de volledig gesealde naden.

De Helly Hansen K Shelter 2.0 waterdichte jas voor kinderen is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Met zijn moderne ontwerp en felle kleuren wordt het het favoriete kledingstuk van je kind voor buitenactiviteiten. Of ze nu naar school gaan of in de speeltuin spelen, deze jas is perfect voor alle gelegenheden.

Deze waterdichte jas is speciaal ontworpen voor kinderen van alle leeftijden en biedt optimale bescherming voor de jongste avonturiers. Of het nu regent, waait of sneeuwt, de Helly Hansen K Shelter 2.0 waterdichte kinderjas is de ideale keuze om je kind onder alle omstandigheden warm en droog te houden.

Kortom, het Helly Hansen K Shelter 2.0 waterdichte kinderjack is een must-have voor alle ouders die zich zorgen maken over het comfort en de veiligheid van hun kinderen. Met zijn superieure kwaliteit, moderne ontwerp en uitzonderlijke prestaties wordt het zeker het favoriete kledingstuk van je kind voor al hun avonturen in de buitenlucht. Wacht niet langer en geef je kind deze waterdichte jas van het beroemde merk Helly Hansen voor optimale bescherming en een onverslaanbare stijl.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 40070-606
Kleur deepfjord
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior